the minimalists | Podcast

年又過年… 好一段時間無新 post, 因為公司年尾好好好多事, 仲要出差, “民(女)工"年28先返到老家…

長話短說, 2016年 the minimalists 開台出 podcast, 真心推介比喜歡聽故仔, 又對簡約生活有興趣的朋友.

因為一直無時間寫, 不知不覺已去到 EPISODES 008…

聽之前建議先睇睇個 TEDx Talk 了解個 background.

記得個 podcast 出左無耐 iTunes 已 rate 到好高.

再者, 非常 user friendly, 好多平台都有, 只要個電話聽到 MP3 就得, (我是 podcast 白癡).

近新年新氣象! Happy Monkey New Year!

Love people and use things, because the opposite never works. By Joshua Fields Millburn & Ryan Nicodemus

廣告

One thought on “the minimalists | Podcast

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s